Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO’DAN 112 ACİL SERVİSİNE DESEK

  • 16.09.2021
  • hopatso

Hopa genelinde 112 Acil sağlık ve bakım hizmeti veren Hopa 1 no.lu Tuğba Yıldırım Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu eğitim salonunda ihtiyaç duyulan projeksiyon cihazı ve bilgisayar Hopa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından temin edildi. 

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Başkan Yardımcısı Şükrü Aydemir Hopa 1 no.lu Tuğba Yıldırım Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek cihazları teslim etti. Ziyarette Artvin İl Ambulans Servis Başhekimi Dr. Mehmet Kılıç, Başhekim Yardımcısı Dr. Eren Ayaz, Servis Personeli ATT Sönmez Avcı, İstasyon Sorumlusu ATT Ali Çakmak, İstasyon Personeli ATT Eylem Şahin, ATT Kübra Albayrak ve Paramedik Suat Çelik yer aldı. 

112 Acil servis çalışanları Başkan Akyürek ve Başkan Yardımcısı Aydemir’ e istasyonun işleyişi hakkında bilgi vererek eğitimlerine katkı olacak bilgisayar ve projeksiyon cihazı için teşekkür ettiler. Başkan Akyürek  ‘Halkımızın hayatları sizlere emanettir. Sizler bilgi ve teknik altyapı bakımından donanımlı olursanız hastalık ve trafik kazası durumlarında hızlı ve doğru müdahale ile birçok insan hayata tutunabilir. Hopa TSO camiası olarak Sağlık çalışanlarımıza her zaman destek vereceğimizden emin olabilirsiniz’ ifadelerini kullandı.

HOPA TSO’DAN 112 ACİL SERVİSİNE DESEK
HOPA TSO’DAN 112 ACİL SERVİSİNE DESEK