HOPA GÜMRÜĞÜ İNCELENDİ

• 15.10.2021

Hopa Kaymakamı Sayın Gürkan Üçüncü, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Osman Akyürek ile beraber Hopa Gümrük Sahasında incelemelerde bulundu.

Hopa Kaymakamı Sayın Gürkan Üçüncü, Hopa Gümrük Müdürü Sayın Atilla Karataş ve HOPAPORT yetkililerinden işleyiş hakkında bilgiler aldı

Liman sahasındaki çıkışlarla alakalı olarak araçların tek gişede işlem görmesi ve iç gümrük işlemini yapmış olan Erzurum-Artvin istikametinden gelen araçların Arhavi’ye gitmeden sıra fişi almaları hususunda görüşmeler gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakamı Üçüncü, konuyla ilgili gümrük çıkışında diğer araçlara eklenme ya da 1. Tır parkında o araçlara sıra fişi verilmesi konusunda görüş birliğine varıldı. Bir hafta sonra Nakliyeci, Gümrük Komisyoncusu üyelerimizle birlikte Gümrük Yetkililerinin de katılacağı, İlçe Kaymakamımız Sayın Gürkan Üçüncü Başkanlığında bir toplantı yapılmasına, davet ve organizasyonun Hopa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenmesine karar verildi.

HOPA GÜMRÜĞÜ İNCELENDİ