HOPA TSO 4.MESLEK GRUBU İLE İSTİŞARE KAHVALTISINDA BİR ARAYA GELDİ

• 15.01.2022

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek grubu istişare kahvaltısı Kemalpaşa Çakıl Restoranda gerçekleştirildi.

4.Meslek Grubu temsilcilerinden Meclis Üyesi Alişan Ender Topaloğlu yaptığı konuşmada geldikleri için katılımcılara teşekkürlerini sundu. Lojistik sektörü hakkında değerlendirmelerde bulunan Topaloğlu, Hopa’nın nakliye dünyasındaki jeopolitik konumu, pandemi koşullarının nakliye sektörüne yaptığı olumsuz etkiler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, pandemi sebebiyle istişare kahvaltılarına verilen aranın bugün son bulduğunu, yılın ilk kahvaltısında birlikte olmanın kıymetinden bahsederek katılımcılara teşekkür etti. Lojistik sektörünün sorunlarını anlamak ve çözüm sunmak adına Hopa Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman destek vereceklerini söyledi. Daha sonra katılımcılar söz alarak sektör hakkında yorumlarını dile getirdiler.

Vtl Logistics Yöneticisi Volkan Vayiç, sektör içinde pazar bulmanın zor şartlar altında olduğunu bu nedenle birlikte hareket ederek çözüm yolları aramanın olumlu etki yapacağından bahsederek katılımcılara teşekkür etti.

Sarpgroup Lojistik Yöneticisi Selçuk Balkaya, katılımcılara teşekkür ederek lojistik sektörünün zor şartlarına değindi. Hopa’nın konumu itibariyle bir geçiş güzergâhı olmasının yurtiçi ve yurtdışında önemli bir faktör olduğunu, gerekli altyapı şartlarının sağlanması durumunda Avrupa pazarına açılmanın zor olmadığını söyledi.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Okan Poyraz yaptığı açıklamada bir arada olduklarında dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek katılımcılara teşekkürlerini sundu. Lojistik sektörünün zorluklarının farkında olduklarını bu vesileyle istişare halinde olmanın önemine vurgu yaptı. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası, diğer kurumlarla iş birliği yaparak sorunun çözümü noktasında çalışmaların devam edeceğini söyledi.

HOPA TSO 4.MESLEK GRUBU İLE İSTİŞARE KAHVALTISINDA BİR ARAYA GELDİ