EMEKLİ-SEN HOPA ŞUBESİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 12.04.2022

Tüm Emekliler Sendikası (EMEKLİ-SEN) Hopa Şubesi odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ile bir araya geldi.

Sendika temsilcileri Saim Aydın, Gürbüz Akyüz, Muhammet Oral, Resul Altunkaya ziyarete katılım sağlarken 15 Nisan Cuma günü başlayacak olan ve 16 Nisan Cumartesi günü Ankara Anıt Parkta düzenlenecek miting ile son bulacak yürüyüş hakkında destek çağrısında bulundu.

Sohbette emekli maaşları için talep edilen zamlar konusu ele alınırken emekli sendikalarının örgütlenmesinin önündeki kuralların daha esnek tutulması gerektiğine dikkat çekildi.

Başkan Akyürek yaptığı açıklamada ‘ Ülkemizde bulunan 14 milyona yakın senelerce çalışmış ve emekli olmuş vatandaşların seslerini duyurabilmesi adına yapacakları bu etkinlik sosyal sorumluluk bilincinin ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir. İçinde bulunduğumuz ekonomik şartların kısa zamanda belli bir standarta döneceğinden kuşkumuz yoktur.’ ifadelerini kullandı.

EMEKLİ-SEN HOPA ŞUBESİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ