Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

MANİSALI YATIRIMCI VE BERABERİNDEKİ YATIRIMCILAR ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 18.05.2022
  • hopatso

TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve HM Isıtma Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Yılmaz Uslu, HM Isıtma Fabrika Müdürü Emre Erkan ve International Purchasing and Logistics(IPLS) Solutions Firma Sahibi Eugen Schamne odamızı ziyaret etti.

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Üyesi Meriç Burçin Özer ve Gülseven Akyürek katılım sağladı.

HM Isıtma Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Yılmaz Hopa’nın ticari dinamiklerinin yatırımcılar için iyi bir seçenek olduğunu söyleyerek yapılan çalışmalar ile alakalı değerlendirmelerde bulundu. İsviçre menşeli International Purchasing and Logistics Solutions(IPLS) firmasının Hopa’da bulunan yatırım fırsatlarını değerlendirmek amacıyla çeşitli çalışmalar yaptığına değindi. İnşaat sektörünün yanı sıra hammadde, yardımcı malzeme lojistik çalışmalar ile alakalı incelemelerin devam ettiğini belirtti.

Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek yatırımcılara Hopa’da bulunan iş fırsatları hakkında değerlendirmede bulunarak lojistik sektörü hakkında bilgi verdi. İlçenin sınır kapısına yakınlığında kaynaklı ithalat-ihracat kapasitesinin yüksek olduğunu ve yatırım fırsatlarını değerlendirmek adına oda olarak destek vermeye hazır olduklarından bahsetti.

MANİSALI YATIRIMCI VE BERABERİNDEKİ YATIRIMCILAR ODAMIZI ZİYARET ETTİ