SAMSUN TSO VE SAMSUN TB YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 19.05.2022

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Ticaret Borsası’nın ortak hizmet binası, 18 Mayıs Çarşamba günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine Samsun Valisi, Samsun Belediye Başkanı, Samsun Milletvekilleri, Dekanlar, Oda ve Borsa Başkanları, Samsun İş dünyası temsilcileri, Kamu kurum ve Kuruluşlar ve Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK katıldı.

Hisarcıklıoğlu açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında ‘Odanın ve borsanın bir arada olması Türkiye’de çok nadir bir durumdur. Bu birlikteliği Samsun’da güzel sağlamışsınız. Bu eserin ortaya çıkmasıyla burada Samsun’un ekonomisine hizmet edilecek.’ İfadelerini kullandı

SAMSUN TSO VE SAMSUN TB YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ