TÜRKİYE VE IRAK KIZILAY ŞUBELERİ ZİYARETİ

• 30.05.2022

Hopa TSO Başkanı Sn Osman Akyürek Irak Kızılay Erbil Şubesi Başkanı Sn. Havre İhsan Sadıq’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Sn. Sadıq faaliyetlerden bahsederek Kuzey Irak’ta çok etkin ve güçlü bir resim çizdi.

Ardından Hopa TSO Başkanı Sn. Osman Akyürek ve Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sn. Ömer Faruk Yıldırım ile birlikte Türk Kızılay’ı Delegasyon Başkanı Başmüfettiş Sn. Cemil Hakyemez’i ziyaret ederek Türk Kızılay’ı ve Irak Kızılay’ı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Sn. Akyürek yaptığı açıklamada ‘Sayın Bakan Aydın Maruf Bey ve Irak Kızılay Bölgesel Başkanı Havre İhsan Sadıq bey bizleri yemeğe götürdüler sıcak bir ortamda karşılaştık. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası adına bizleri hiç yalnız bırakmayan Cizre Ticaret Odası Meclis Başkanı Sn. Ömer Faruk Yıldırım’a Kuzey Irak Oluşumlardan Sorumlu Devlet Bakanı Sn. Aydın Maruf beye Irak Kızılay Bölge Başkanı Sn. Havre İhsan Sadıq Beye Türk Kızılay’ı Delegasyon Başkanı Başmüfettiş Sn. Cemil Hakyemez’e bizleri misafir eden Erbil’deki dostlara gönülden teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE VE IRAK KIZILAY ŞUBELERİ ZİYARETİ