Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET

  • 03.06.2022
  • hopatso

CHP İstanbul Milletvekili Dijital Mecralar Komisyonu Üyesi Sn. Özgür Karabat ve CHP Artvin Milletvekili Milli Savunma Komisyonu Üyesi Sn. Uğur Bayraktutan odamızı ziyaret etti.

Ziyarete CHP Artvin İl Teşkilatı, CHP Hopa İlçe Teşkilatı, CHP İl Genel Meclisi Üyeleri, Hopa Belediye Başkanı Sn. Taner Ekmekçi, Hopa TSO Başkanı Sn. Osman Akyürek, Başkan Yardımcısı Sn. Şükrü Aydemir, Meclis Üyeleri Sn. Alişan Ender Topaloğlu, Sn. İsmet Başar katılım sağladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Osman Akyürek misafirlere hoş geldiniz diyerek Hopa’nın coğrafi tescilli ürünleri olan Hopa Hamsili Ekmeği ve Hopa Laz Böreği ikram etti.

Hopa TSO Başkanı Sn. Osman Akyürek yaptığı açıklamada; nakliye sektörünün yaşadığı sorunlara dikkat çekerek Tiflis, Batum ve Haşuri bölgelerinde tır parklarında yaşanan sorunlara değindi. Gürcistan’da bulunan parkların kullanım ücretleri, cezalar ve sonuca bağlanma süresinin uzunluğundan bahsetti.

CHP Artvin Milletvekili Sn. Uğur Bayraktutan yaptığı açıklamada; sorunları dile getirmek adına basın toplantısı yaptıklarını ve olumlu geri dönüşler alındığını belirtti. Ticaret Bakanı Sn. Mehmet Muş ile görüştüğünü belirten Milletvekili Sn. Bayraktutan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’nın önerilerini aktardıklarını ve Gürcistan’da bulunan gerekli mercilere ilettiklerini ifade etti.

CHP İstanbul Milletvekili Sn. Özgür Karabat yaptığı açıklamada; Artvin ve ilçelerini dört günlük süre zarfında ziyaret edeceklerini ve Türkiye Büyük Millet Meclisine rapor sunulacağını kaydetti. Ardından Hopa Ticaret ve Sanayi odasının sorunların çözümü üzerine iyi hazırlandığını ifade ederek teşekkürlerini iletti.

CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET
CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET
CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET
CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET