Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

TOBB TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • 29.06.2022
  • hopatso


Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğindeki düzenlenen Türkiye Ekonomi Şurasına katıldı.

Türkiye Ekonomi Şurası, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Oda ve Borsa Başkanları, Meclis Başkanları, OSB Başkanları ile çok sayıda iş insanının katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Hisarcıklıoğlu, programın açılışında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ekonomi şuralarının, kamu ile özel sektörü bir araya getirdiği, sıkıntıların ve önerilerin doğrudan icra makamına iletildiği çok önemli bir platform olduğunu belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Samsun Sarp Demiryolu Projesi, Kemalpaşa Organize Sanayi Kurulması ve Artvin ilinin kalkınmada 4. Kademe den 6. Kademeye alınması taleplerini iletti. Başkan AKYÜREK Sanayi ve Teknoloji Bakanından OSB konusu hakkına detaylı bilgi alışverişi yapmak için randevu talebi aldı.


TOBB TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ