MUHARREM AYI MÜNASEBETİYLE CUMA NAMAZI SONRASI HALKA AŞURE İKRAM EDİLDİ

• 05.08.2022

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Hopa Müftülüğü işbirliği ile 5 Ağustos Cuma günü Sivil Toplum Kuruluşu başkanları katılımıyla Hopa Merkez Camii’nde Cuma namazı sonrası halka aşure dağıtıldı.

Cuma Namazı sonrası dağıtılan aşure dağıtımı sırasında sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katılım sağladı.

Muharrem ayının önemine dikkat çeken Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek yaptığı açıklamada;

‘Muharrem ayının vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesile ile halkımıza aşure ikram etmenin sevincini yaşıyoruz. Bu etkinlikler birlik ve beraberlik duygularımızın güçlenmesine sebep oluyor. Katılım sağlayan bütün vatandaşlarımıza, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize teşekkür ediyorum.’ ifadelerini kullandı.

MUHARREM AYI MÜNASEBETİYLE CUMA NAMAZI SONRASI HALKA AŞURE İKRAM EDİLDİ