Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

ARTVİN KEMALPAŞA OSB YENİ KURULACAK 37 OSB ARASINDA GÖSTERİLDİ

  • 10.08.2022
  • hopatso

Ekonomist Dergisi 2022 / 16 sayılı yayınında Türkiye genelinde yeni açılacak Organize Sanayi Bölgeleri arasında listede Artvin Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesine yer verildi.

Artvin Kemalpaşa ilçesinde 65 hektarlık alana kurulacak olan ve 1.560 kişiye istihdam sağlayacak Artvin Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Türkiye’de yeni kurulacak olan 37 Organize Sanayi Bölgesi arasında gösterildi.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

‘Hopa TSO olarak 9 yıllık bir çabanın sonucunu almış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu süreçte yatırımcılarımızın talepleri, olumlu geri dönüşleri ilham kaynağımız oldu. OSB’ler bir şehrin en önemli lokomotiflerinden birisidir. Sanayi geliştikçe dolayısıyla ekonomide gelişmiş demektir. Bu nedenle devletin refahı gelişmiş ekonomiye endekslidir. Turizm ile birlikte sanayileşmenin önemini Hopa ve Kemalpaşa olarak sonuna kadar geliştirmek tek amacımız. Hopa Limanını şehrimizin dünyaya açılan kapısı olarak görmekteyiz. Bu hususta Kemalpaşa OSB şehrimizin ve ülkemizin dinamiklerinin arasına girecektir. Başvuru aşamasından sonraki prosedürleri titizlikle takip ediyoruz. Bu süreçte bize destek veren öncelikle Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank’ a, Bakan Yardımcımız Sn. Hasan Büyükdede’ ye, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürümüz Sn. Fatih Turan’a,  Artvin Valimiz Sn. Yılmaz Doruk’a Kemalpaşa Kaymakamımız Sn. Deniz Yıldırım’a, Hopa ve Kemalpaşa’da bulunan sivil toplum kuruluşlarına odamız adına teşekkürlerimi sunuyorum.’ ifadelerini kullandı.

ARTVİN KEMALPAŞA OSB YENİ KURULACAK 37 OSB ARASINDA GÖSTERİLDİ
ARTVİN KEMALPAŞA OSB YENİ KURULACAK 37 OSB ARASINDA GÖSTERİLDİ