Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

ANTALYA’DAN ODAMIZA ZİYARET

  • 15.08.2022
  • hopatso

Antalya Sivil Düşünce Derneği Başkanı Hidayet Gültekin ve iş insanı Ali Üzek odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile bir araya geldi.

Ziyarette geçtiğimiz yıl Antalya’da 11. si düzenlenen YÖREX fuarı sırasında Hopa TSO Yönetimine ev sahipliği yapan Başkan Gültekin ve İş İnsanı Üzek Başkan Akyürek’ten Hopa tarihi ve ticaretiyle ilgili bilgiler aldı.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek yaptığı açıklamada, “Hopa tarihi ve ticareti ile Karadeniz’in incisidir. Ticaret hacmimiz birçok ilden daha büyüktür. Hopa Laz böreği ve Hopa Hamsili Ekmek olarak iki coğrafi işaretli ürünümüz vardır. Son olarak Kemalpaşa’da OSB kuruluşumuz onaylanmıştır. Yatırımcılarımız son düzenlemeleri bekliyor. Hopa-Kemalpaşa OSB’nin hizmete girmesinden sonra bölgede üretim ve iş istihdamı konusunda zirve yapacağımıza inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

17 dernek başkanının bir araya gelerek kurdukları çatı dernek olduklarına dikkat çeken Antalya Sivil Düşünce Derneği Başkanı Hidayet Gültekin  “Hopa Ticaret ve Sanayi Odasının gücünü ve sizin liderlik vasıflarınızı daha binaya girerken hissedebiliyoruz. Bu güne kadar onlarca ticaret odası ziyaretim olmuştur ancak sizin odanız güçlü kişiliğinizi yansıtıyor. Hopa-Antalya arasında STK olarak sizinle her türlü işbirliğine hazırız.” dedi.

ANTALYA’DAN ODAMIZA ZİYARET