ARTVİN OTOBÜSÇÜLER DERNEĞİ BAŞKANI SN. İRFAN TOPALOĞLU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 23.09.2022
Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Artvin Otobüsçüler Derneği Başkanı Sn. İrfan Topaloğlu odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Osman Akyürek ile bir araya geldi.
Odamız tarafından bastırılan ‘Hopa’nın Belleği’ kitabı hakkında değerlendirme yapıldı.
Başkan Akyürek; ‘Yıllar süren çabalarımız sonucunda Hopa ve Kemalpaşa’mızın tarihi, ekonomik, sosyokültürel, siyasi, folklorik ve ticari geçmişini kayıt altına aldığımız "Hopa'nın Belleği" kitabı adıyla yayımladığımız eserimizin tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Bölgenin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan hem Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi hem de Artvin Otobüsçüler Derneği Başkanı Sn. İrfan Topaloğlu’na kitap sunumunda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz’ ifadelerini kullandı.
ARTVİN OTOBÜSÇÜLER DERNEĞİ BAŞKANI SN. İRFAN TOPALOĞLU ODAMIZI ZİYARET ETTİ