SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI’NDAN TEBRİK ZİYARETİ

• 12.10.2022
Hopa Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Turgut Dalkılıç ve Yönetimi, Hopa Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Küçükali ve Yönetimi, Hopa Halk İnisiyatifi Derneği Başkanı Gülpaşa Vayiç ve Yönetimi odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ve ekibini tebrik etti.
Ziyarete Meclis Başkanı Kemal Makar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ersan gedik, Ahmet Karabulut, Sundura Mahallesi Muhtarı Hüsnü Akyüz ve Yazar Hasan Azaklı katıldı.
Hopa ve Kemalpaşa hakkında gerçekleştirilen sohbette yapılması gereken projeler ve çalışmalar hakkında değerlendirme yapıldı. Yapılacak olan çalışmalarda işbirliği mesajı verildi.
Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri Hopa TSO seçimleri sonrası göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI’NDAN TEBRİK ZİYARETİ