HOPA CHP İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ODAMIZA ZİYARET

• 14.10.2022
Hopa CHP İlçe Başkanı Şükrü AYDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyeleri odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU, Meclis Başkanı Kemal MAKAR ve Yönetimi Kurulu Üyeleri ile bir araya geldiler.
Hopa CHP İlçe Başkanı Şükrü AYDEMİR konuşmasında; “Hopa TSO Yöneticiliği yapmış biri olarak Hopa’da ticaretin başında olmak büyük bir sorumluluk getiriyor. Bizler siyasi parti temsilcileri olarak İlçemizin Sivil Toplum Kuruluşları ile sosyal ve kültürel alanda tüm projelerde iş birliği yapmaya hazırız. Bu vesile ile size ve yönetiminize tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.
Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU; Sayın Başkanım sizlerin TSO yöneticiliği süresince yaptığınız projeler ve çalışmalarınızı yakından takip eden biri olarak tebrik ediyorum. Ben ve yönetimim bundan sonraki süreçte İlçemize ve odamıza ne katabiliriz üzerinden hareket ederek projelerimizi ve çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Sizi ve teşkilatınızın nazik ziyaretlerinden dolayı ben ve ekimim adına teşekkür ederim.’ İfadelerini kullandı.
HOPA CHP İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ODAMIZA ZİYARET