AK PARTİ KEMALPAŞA İLÇE BAŞKANLIĞI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 14.10.2022
Ak Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Murat Balkaya ve yönetimi, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Aydın Tatar odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Meclis Başkanı Kemal MAKAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldiier
Ziyarete Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Gedik, Meclis Üyesi Batuhan Dalkılıç ve iş insanı Hasbi Uğur Topaloğlu katıldı.
Hopa ve Kemalpaşa’da yapılacak olan projeler hakkında değerlendirme yapıldı. Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları detaylandırılarak işbirliği mesajı verildi. İki ilçede bulunan turizm destinasyonları geliştirilerek potansiyelin artırılması içi gerekli çalışmaların yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.
Sınır geçişleri, Hopa Limanı, TIR kuyruğu hakkında yapılan değerlendirmeler sonrası Başkan Balkaya Hopa TSO seçimlerini kazanan Başkan Demircioğlu ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
AK PARTİ KEMALPAŞA İLÇE BAŞKANLIĞI ODAMIZI ZİYARET ETTİ