ODAMIZA ARTVİN'DEN ZİYARET

• 20.10.2022
TOBB Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Hatice Nur Ersöz, Artvin Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Gamze Sezgin Özay ve Psikolojik Danışman Ayla Çınar odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Meclis Başkanı Kemal Makar ve Yönetimi ile bir araya geldi.
Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Yılmaz ve Selçuk Balkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Gedik, Meclis Üyeleri Erol Çakır, Hakan Vayiç ve Hopa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Neziha Topaloğlu yer aldı.
Başkan Ersöz kadın girişimcilerin il bazında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kadın kooperatiflerinin sayısının artması gerektiğini söylerken istihdam rakamlarına olumlu ölçüde yansıyacağına dikkat çekti.
Ardından oda organ seçimlerinde göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
ODAMIZA ARTVİN'DEN ZİYARET