BEKO 25.YILINI GÜRCİSTANDA COŞKUYLA KUTLADI

• 27.10.2022
BEKO firması Gürcistan Distribütörü Kemal Gazioğlu şirketin 25. Yıl kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen organizasyonda Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri, Türk ve Gürcü iş insanlarıyla bir araya geldi.
Etkinliğe Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Yılmaz, Selçuk Balkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersan Gedik, Ahmet Karabulut, Meclis Başkan Yardımcıları Fatih Terbıyık, Bülent Akçiçek, Meclis Üyeleri Cengiz Balta, Samet Dalkılıç Erol Çakır, iş insanı Necmettin Aydın, Hopaspor Kulüp Başkanı Lütfü Kolçak katılım sağladı.
İş insanı Kemal Gazioğlu organizasyona katılan Türk ve Gürcü iş insanlarına teşekkürlerini iletti.
BEKO 25.YILINI GÜRCİSTANDA COŞKUYLA KUTLADI