CHP GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 04.11.2022
CHP Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Nazif YÜCEL odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU ile bir araya geldi.
Ziyarete Yönetim Kurulu Üyesi Ersan GEDİK, CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü AYDEMİR ve Yönetimi, CHP Artvin Genel Meclis Üyesi Murat ÖZÇEP ve Genel Koordinatör Yardımcısı Ulaş Can KÖŞÜ katıldı.
Başkan DEMİRCİOĞLU misafirlerine Hopa ve Kemalpaşa’daki turizm ve ticari faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Sarp Sınır Kapısında geçiş sayıları üzerine geçen sohbette sayının artması için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi. Hopa ve Kemalpaşa’nın ülke ticaretinde önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Başkan DEMİRCİOĞLU ilçelerdeki potansiyelin gelişmesi adına gerekli mercilerle işbirliği içerisinde oldukları konusuna vurgu yaptı.
Başkan DEMİRCİOĞLU ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkürlerini iletti.
CHP GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI ODAMIZI ZİYARET ETTİ