HOPA TSO ‘ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTI

• 07.11.2022
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ankara’da Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Atatürk’ün Anıtkabir’deki mozolesini ziyaret etti.
Aslanlı Yol’dan yürüyen heyet Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesi önüne geldi. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Demircioğlu, beraberindeki heyeti temsilen Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı: “Büyük Atatürk, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni seçilmiş Başkanı olarak, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Size, Sizin ilkelerinize bağlılıklarımızı arz etmek için yüksek huzurunuzdayız. Bizleri, sadece kurduğunuz Cumhuriyetimizin ilkelerine sıkıca bağlı olmanın gerekliliğine değil, Cumhuriyetimizin, hukukun üstünlüğü, demokrasi, uygarlık ve çağdaşlık yönünde ilerlemesinin vazgeçilmez bir zorunluluk olduğuna inanmayı öğrettiniz. Vatan mücadelesinde yaşamını yitirmiş yuttaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ruhun şad olsun."
HOPA TSO ‘ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTI