AK PARTİ MKYK ÜYESİ AHMET GÜNDOĞDU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 07.11.2022
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Gündoğdu odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Meclis Başkanı Kemal Makar ve Yönetimi ile bir araya geldi.
Ziyarete Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Karabulut, Ersan Gedik, Meclis Üyesi Kamil Limoncu, Ak Parti Hopa İlçe Başkanı İsmail Uzun ve Yönetimi, Ak Parti Artvin İl Genel Meclisi Üyesi Hüsnü Çakır katıldı.
Başkan Demircioğlu misafirlerine hoş geldiniz diyerek Hopa ve Kemalpaşa hakkında bilgi verdi.
Hopa’nın bir geçiş güzergâhı olması sebebiyle ticari potansiyelinin yüksek olduğunu belirten Başkan Demircioğlu nakliye ve turizm sektörünün iki ilçenin ticari hacmini artırdığına değindi.
Özellikle nakliye sektörü ile alakalı sorunlara değinen Başkan Demircioğlu geçişlerin artması halinde ilçelere hem ticari hem de sosyal anlamda olumlu yansımalarının olacağına vurgu yaptı.
Ziyaret sonunda Hopa TSO Meclisi MKYK Üyesi Gündoğdu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
AK PARTİ MKYK ÜYESİ AHMET GÜNDOĞDU ODAMIZI ZİYARET ETTİ