ARTVİN TSO ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 18.11.2022
Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt ve Yönetimi odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ile bir araya geldi.
Ziyarete Artvin TSO Meclis Başkanı İrfan Yıldırım, Artvin TSO Yönetimi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Karabulut, Ersan Gedik ve Meclis Üyeleri, Samet Dalkılıç, Sezgin Karabacak, Kamil Limoncu katıldı.
Başkan Demircioğlu yaptığı değerlendirmede Hopa ve Kemalpaşa bölgelerindeki proje çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sarp Sınır Kapısının ticari hacminin geliştirilmesi ve turizm potansiyelinin artırmak adına tüm sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde hareket etmek istediklerini söyledi.
Başkan Demircioğlu Artvin TSO oda organ seçimlerinde göreve gelen Başkan Seçkin Kurt ve Yönetimini tebrik etti.
Artvin TSO Başkanı Seçkin Kurt il genelinde yapılan turizm ve sosyal faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ardından oda organ seçimlerinde göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ve Yönetimine başarılar diledi.

ARTVİN TSO ODAMIZI ZİYARET ETTİ