HOPA İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ’NDEN ODAMIZA ZİYARET

• 21.11.2022
Hopa İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ersoy odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ile bir araya geldi.
Ziyarete Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, Meclis Üyesi Samet Dalkılıç, Hopa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Orhan Şimşek ve Doç. Dr. Murat Berberoğlu katıldı.
Dekan Ersoy üretimin önemine dikkat çekerek Ar-Ge faaliyetlerinin iktisadi büyüme üzerindeki etkilerine değindi.
Başkan Demircioğlu yörede üretim potansiyelini artırmaya yönelik çalışmaların çeşitlendirilmesi gerektiğini aynı zamanda bu tür faaliyetlerin yapılması halinde oda olarak desteğe hazır olduklarını belirtti.
Dekan Ersoy oda organ seçimlerinde göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ve Yönetimine başarılar diledi.
HOPA İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ’NDEN ODAMIZA ZİYARET