HER YIL DÜZENLENEN ‘ARTVİN GÜNLERİ’ BAŞLADI

• 24.11.2022

24-27 Kasım tarihlerinde düzenlenen ‘Artvin Günleri‘ İstanbul Maltepe Sahili Etkinlik Alanında başladı.

Etkinliğe Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ve Meclis Başkan Yardımcısı Fatih Terbıyık katıldı. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından açılan stantta Likhopa Temsilcisi Uğur Karabacak ve Hopa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Neziha Topaloğlu ve Yönetimi yöresel ürünlerin tanıtımını yaptı.

Artvin Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hakan Bekar öncülüğünde düzenlenen organizasyonda coğrafi işaret tescili alan yöresel ürünlerden Hopa Hamsili Ekmeği ve Hopa Laz Böreği ile yöresel ürünümüz likapa görücüye çıktı.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından açılan standa eğitim, siyaset, ticaret dünyasından birçok Artvinli ilk günden yoğun ilgi gösterdi.

HER YIL DÜZENLENEN ‘ARTVİN GÜNLERİ’ BAŞLADI