ARTVİN ODALAR MÜŞTEREK TOPLANTISI ARHAVİ TSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 30.01.2023

Artvin’de bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları 2023 yılının birinci müşterek toplantısını Arhavi Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde 27.01.2023 tarihinde gerçekleştirdi.

Toplantıya, Hopa, Artvin, Arhavi ve Borçka Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlarını, Meclis Başkanları ve Meclis Üyeleri katılım sağladı.

Arhavi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Atıf KESİM ev sahibi olarak kısa bir açılış konuşması geçekleştirdi ve katılımlarından dolayı diğer oda yöneticilerine teşekkür etti.

Daha sonra gündem maddelerine geçilerek Organize sanayi bölgesi, TOBB katkısı ile anaokulu yapımı, EMITT turizm fuarı ve bölge turizmi, Sarp sınır kapısı, Bölgedeki tır kuyruğu, Bölgesel olarak yapılabilecek sınır ticaretinin görüşülmesi ve Muratlı sınır kapısı konuları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Teşekkürler ve iyi dilekler karşılıklı olarak sunuldu.

Nisan sonunda Hopa’da ikinci toplantı yapılma kararı alındı.

ARTVİN ODALAR MÜŞTEREK TOPLANTISI ARHAVİ TSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ