PERSONEL ALIMI İLANI

• 02.02.2023

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası'nda iç hizmetlerde çalıştırılmak üzere aşağıda belirtilen özelliklere sahip kadın personel alımı yapılacaktır.

Başvuruların Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği'ne yapılması gerekmektedir.

NOT: Daha önce iş müracaatı için odamıza bırakılan özgeçmişler bu kapsamda değerlendirilmeyecektir.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası'nda  görev alacak kişilerde aşağıdaki şartlar aranır;

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  2. 1983 ve sonrası doğmuş olmak
  3. En az lise mezunu olmak
  4. Hijyen sertifikası sahibi olmak
  5. Son 3 yıl Hopa veya Kemalpaşa ilçelerinde ikamet etmiş olmak
  6. Son 6 aylık dönemde sigorta kaydı bulunmaması
  7. Kamu haklarından mahrum bulunmamak
  8. 26/09/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  9. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut yahut akıl hastalığı bulunmamak.

Başvuru İçin gerekli belgeler;

1. T.C. Kimlik kartı fotokopisi
  2. Diploma
  3. Adli sicil arşiv kaydı
  4. İkametgâh