CUMHURİYET BAŞSAVCISI ADEM ÇALIŞTAN TEBRİK ZİYARETİ

• 22.02.2023

Hopa Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası ilçeye dönen Hopa Arama Kurtarma Derneği (HOPAK) ile bir araya geldi.

Ziyarete Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Meclis Başkanı Kemal Makar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersan Gedik, Selçuk Balkaya, Hopa Arama Kurtarma Derneği Başkanı Gökhan Bıyıklı ve operasyon ekibi katıldı.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu yaptığı açıklamada;

‘Ekibimizin eğitim ve teknik destek anlamında gelişmesi için Hopa Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Bu zor günlerde fedakarlıklardan ve  arama kurtarma operasyonlarında gösterdikleri çaba için kendilerine teşekkür ediyorum.’ ifadelerini kullandı.

Hopa Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış yaptığı açıklamada;

‘Ülkemizin yaşadığı bu zor günlerde hiç düşünmeden göreve giden operasyon ekibine özverileri, gayretleri ve hayati risk taşıyan arama kurtarma çalışmalarında gösterdikleri performanstan ötürü sizlere tüm milletimiz adına teşekkür eder, hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yararlılara acil şifalar dilerim.’ İfadelerini kullandı.

Hopa Arama Kurtarma Ekibi Başkanı Gökhan Bıyıklı yaptığı açıklamada;

‘İlçemizde yaşanan sel felaketi sonrası kurulan derneğimiz bu zamana kadar çeşitli arama kurtarma faaliyetlerinde bulunmuştur.  Ekibimiz bölgede Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı(AFAD) ile koordineli şekilde hareket ederek olası afet durumlarına her daim hazırlıklı beklemektedir.’

CUMHURİYET BAŞSAVCISI ADEM ÇALIŞTAN TEBRİK ZİYARETİ