Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

SOFRAYA BİR TABAK DA SEN KOY

  • 14.03.2023
  • hopatso

Valiliğimiz himayesinde depremzede vatandaşlarımıza destek için oluşturulan “Artvin Gönül Bağı Platformu” tanıtım programı gerçekleştirildi. Toplantıya Hopa TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ve Meclis Başkanı Kemal Makar katılım sağladı.

Sofraya koyulacak her tabağın aylık bedelinin 300 TL olduğu kampanyanın ilk etapta 6 olacak şekilde planlandığı belirtilen toplantıda Sivil Toplum Kuruluşlarının bu süreci desteklemesinin önemine dikkat çekildi.

Programda konuşan Valimiz Yılmaz DORUK; 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ülkemizin  son asırda maruz kaldığı en büyük felaket olarak tarihe geçtiğini belirterek; “Bu süreçte ilimizdeki herkes büyük bir dayanışma örneği gösterdi. Sofraya bir tabak da sen koy diyerek yola çıktığımız bu kampanyayla bölgeye desteğimizi sistematik ve düzenli hale getirmeyi planlıyoruz. Valiliğimiz himayesinde oluşturan Artvin Gönül Bağı Platformu ile bu amacımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Bu düşüncelerle başlattığımız kampanyamızın hayırlı olmasını diliyor, destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi

SOFRAYA BİR TABAK DA SEN KOY