İLK TIR KARNESİ DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 03.04.2023

Tır Karnesi iş ve işlemlerini yürütme yetkisini alan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası 03.04.2023 Pazartesi günü ilk Tır karnesi dağıtımını TOBB Tır İşlemleri Müdürü Ersin Yaşar ÇAKMAK ve Uzman yardımcısı Kutay ALIMCI’ nın katılımıyla gerçekleştirildi.

İlk talebi ileten RKS İTHALAT İHRACAT LOJİSTİK İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ yetkilisi Hayrettin KURTOĞLU’ na Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU, Başkan Yardımcısı Hasan YILMAZ, Yönetim Kurulu Üyesi Ersan GEDİK, Meclis Üyesi Samet DALKILIÇ ve Tarkan YILMAZ tarafından Tır Karnesi takdim edildi.

Başkan DEMİRCİOĞLU yaptığı değerlendirmede TIR Karnesi dağıtım yetkisinin Odamıza verilmesi sürecinde sağladıkları destekten ötürü başta TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ak Parti Artvin Milletvekili Sayın Erkan Balta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Oda üyelerimize hayırlı uğurlu olsun’ ifadelerine kullandı.

İLK TIR KARNESİ DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ