TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ'NDEN ODAMIZA ZİYARET!

• 17.04.2023

Bugün Odamıza, Türkiye İşçi Partisi Artvin Milletvekili Adayı F. Serkan ACAR, TİP Hopa İlçe Başkanı Tanju UZUN, Parti Meclis Üyesi Deniz ÖZTÜRK ve TİP gönüllüsü Suat ŞİMŞEK 'in nezaket ziyareti gerçekleşti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Osman DEMİRCİOĞLU ve yönetim ekibimizle bir araya gelen heyet, seçim sürecinde yürüttükleri çalışmaları ve projeleri bizlere anlatarak, Hopa TSO' nun desteğini istedi.

Başkanımız Demircioğlu, konuklarımıza teşekkürlerini sunarak seçim sürecinde başarılar dileyerek, Hopa'nın gelişimi ve kalkınması için ortak çalışmalar yapma arzusunu dile getirdi.

Birlikte başarıya ulaşacağımıza inandığımız bu önemli ziyaretten dolayı Türkiye İşçi Partisi heyetine teşekkür ederiz. Hep birlikte Hopa'mızı daha güzel günlere taşıyacağız!

TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ'NDEN ODAMIZA ZİYARET!