Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

RAMAZAN BAYRAMI

  • 20.04.2023
  • hopatso

Bayramlar, yaşam mücadelesinde unuttuğumuz, deprem felaketinden sonra ise özlemini daha çok çektiğimiz, bizi biz yapan değerlerin kalplerimizde en sıcaklığıyla hissettiren özel günlerdir.

Ülke olarak içinde bulunduğumuz zorlu koşullara deprem felaketinin de eklenmesi yaşamımızı zorlaştırmış olsa da, bu bayramda sevdiklerimizi kucaklayamasak ta, bayramlar insanları aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntıdan uzaklaştıran, topluma, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan umutlu günlerdir.

Yarınlarımızı daha güzel kılmak için en çok ihtiyacımız olan sevginin ve umudun olduğu her yer bayram yeridir. Bayramlar berekettir, diriliştir. Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi paylaşmaktır. Bayram neşedir, dayanışmadır. Bu sıkıntılı zamanları hep beraber aşacağız.

Ramazan bayramını içimiz buruk ama umutla karşılıyoruz. Umutların gerçekleştiği iyilik ve güzelliklerin filizlendiği sağlıkla hep birlikte kucakladığımız nice Ramazan bayramlarımız olması dileğiyle bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

RAMAZAN BAYRAMI