Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA VE KEMALPAŞA SİVİL TOPLUM PLATFORMU MAYIS AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • 03.05.2023
  • hopatso

Hopa ve Kemalpaşa’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları 3 Mayıs Çarşamba günü Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Samet Cihan başkanlığında gerçekleşen toplantıya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Demircioğlu, S.S. 08 Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turgut Dalkılıç, Hopa Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Küçükali, Ziraat Odası Başkanı Olcay Muti, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Yaşar Uzuner, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Harun Vayiç, Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Azaklı, HOPAK Başkanı Gökhan Bıyıklı, ARİAD Başkanı Seçim Altınkaya ve Atatürkçü Düşünce Derneği Hopa Şubesi Başkanı Hakan Gül katıldı.

Toplantıda geçmiş toplantı kararlarının değerlendirilmesi, ‘El Verin Ev Yapalım’ kampanyasının değerlendirilmesi, doğalgaz çalışmalarının değerlendirilmesi ve çay sezonunun değerlendirilmesi maddeleri görüşülerek çalışmalar hakkında kararlar alındı.

HOPA VE KEMALPAŞA SİVİL TOPLUM PLATFORMU MAYIS AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ