Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

ARTVİN ODA BAŞKANLARINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

  • 14.06.2023
  • hopatso

Artvin Ticaret ve Sanayi Odaları Yönetim Kurulu Başkanları Ankara temasları kapsamında 14 Mayıs Milletvekillerini seçimlerinde Ak Parti Artvin Milletvekili seçilen Sn. Faruk ÇELİK ve CHP Artvin Milletvekili seçilen Sn. Uğur BAYRAKTUTAN’ a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Ziyarete Hopa TSO Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU, Artvin TSO Başkanı Seçkin KURT,  Borçka TSO Başkanı Eşref MERTTÜRK, Arhavi TSO Başkanı Atıf KESİM ve Arhavi TSO Meclis Üyesi Ali Rıza YILDIRIM katıldı.

Artvin Milletvekillerimize İlimizin sosyal ve ekonomik alanlarda refah düzeyinin artırılması noktasında atılması gereken adımlarla ilgili hazırlanan rapor sunuldu. Oda Başkanlarımız İlimizin Turizm destinasyonları, kalkınma projeleri, Tır Parkı ihtiyacı ve Muratlı Sınır Kapısının hakkında Milletvekillerimize bilgilendirme yaptı.

Artvin Milletvekilimiz ziyaretlerinden dolayı Artvin Ticaret ve Sanayi Odaları Yönetim Kurulu Başkanlarına teşekkür etti.

Meclis ziyareti kapsamında daha önceki dönemde Gebze Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olan ve 14 Mayıs Milletvekillerini seçimlerinde Gebze CHP Milletvekili seçilen Nail ÇİLER’ i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

ARTVİN ODA BAŞKANLARINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ARTVİN ODA BAŞKANLARINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ARTVİN ODA BAŞKANLARINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ