HOPA VE KEMALPAŞA SİVİL TOPLUM PLATFORMU MAYIS AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 12.07.2023

Hopa ve Kemalpaşa’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları 12 Temmuz Çarşamba günü Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turgut Dalkılıç başkanlığında gerçekleşen toplantıya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Demircioğlu, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Samet Cihan, S.S. 08 Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım, Ziraat Odası Başkanı Olcay Muti, Hopa Otobüsçüler Derneği Başkanı İrfan Topaloğlu Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ünsal Uzunkaya, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Harun Vayiç, Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Azaklı, ARİAD Başkanı Seçim Altınkaya katıldı.

Gündem maddeleri olan önceki toplantı kararları, kültür balıkçılığı ve tır parkı ihtiyacının değerlendirilmesi konuları görüşülerek kararlar alındı.

HOPA VE KEMALPAŞA SİVİL TOPLUM PLATFORMU MAYIS AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ