EBRU VE TEZHİP SANAT ESERLERİ SAHİPLERİNE TAKDİM EDİLDİ

• 17.07.2023

Artvin İlimizdeki ihtiyaçlı ailelerin yararına kullanılmak üzere Artvin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Artvin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafında düzenlenen Artvin Valisi Yılmaz Doruk’un eşi Meral Doruk tarafından yapılan ebru ve tezhip sanatı eserlerinin sergisine katılarak destek veren üyelerimize Odamızda düzenlenen törenle eserleri teslim edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU yaptığı değerlendirmede ‘ihtiyaçlı aileler yararına düzenlenen organizasyona katkılarından dolayı Oda üyelerimiz Fatih TERBIYIK, Hakan ARSLAN, Hüsnü ÇAKIR ve Murat ÖZÇEP’e teşekkür ediyoruz’ ifadelerini kullandı.

Odamız adına alınan eser Ak Parti Hopa İl Genel Meclisi Hüsnü ÇAKIR tarafından Meclis Başkanı Kemal MAKAR’ a teslim edildi.

EBRU VE TEZHİP SANAT ESERLERİ SAHİPLERİNE TAKDİM EDİLDİ