HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

• 20.07.2023

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU, Meclis Başkanı Kemal MAKAR, Yönetim Kurulu Üyesi Ersan GEDİK ve Meclis üyesi Bünyamin MERTTÜRK Hopa Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ünsal UZUNKAYA ve Yönetimi ile bir araya geldi.

Ziyarette Başkan UZUNKAYA, Hopa ve Kemalpaşa’da Sanayinin geliştirilmesi konusunda atılacak adımlar hakkında Hopa TSO heyetine bilgi verdi.

Nitelikli iş gücünün artırılması için Hopa TSO işbirliğinde Sanayi alanında Mesleki Yeterlilik Belgesi çalışmaları başlatılmasına karar verildi.

Başkan DEMİRCİOĞLU, Hopa Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi seçimlerini kazanan Başkan Ünsal UZUNKAYA ve ekibine başarılar dileyerek sivil toplum kuruluşları olarak bölgemizin sanayi alanında gelişmesi konusunda her türlü işbirliğine açık olduğunu ifade etti.

Hopa TSO heyeti kabullerinden dolayı UZUNKAYA ve ekibine teşekkür etti.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ