QANAQ DANIŞMANLIK ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 27.07.2023

QANAQ Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyeleri, Begüm Mermeroğlu, Nurbegüm Cansızoğlu ve Fatih Atalay, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Gedik'in konukları oldular. Bu ziyaret, Türkiye'deki projeler ve danışmanlık hizmetlerine dair değerli bilgi paylaşımlarıyla öne çıktı.

Begüm Mermeroğlu, Avrupa, Afrika ve Türkiye'ye odaklanan Altyapı & Enerji Proje Vizyon 2024 programını ayrıntılı bir şekilde tanıttı. Bu hedefi belirginleştiren Mermeroğlu; inşaat ve enerji sektörlerinde yer alan uluslararası firmaları, üreticileri, kamu alım uzmanlarını, proje geliştirme ve finansman kuruluşlarını, mühendis ve mimarları, kamu kurum ve kuruluşları, meslek odaları, kamu işletmeleri, büyükelçilikler ve temsilcilikleri bir çatı altında toplayacak olan bu programın önemine vurgu yaptı.

Bu ziyaret, çeşitli sektörlerin bir araya getirilmesini ve bilgi paylaşımının teşvik edilmesini amaçlayan bir platform olarak göze çarptı.

QANAQ DANIŞMANLIK ODAMIZI ZİYARET ETTİ