ZONGULDAK HEYETİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 27.07.2023

Zonguldak, Karadeniz Ereğli, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odaları, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ( BAKKA) ve Zonguldak Teknopark ve Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü odamızı ziyaret etti.

Ziyarete Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Demircioğlu, Meclis Başkanı Kemal Makar, Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Gedik, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Karadeniz Ereğli Başkanı Arslan Keleş, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ( BAKKA) Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır, Zonguldak Sanayi Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman, Zonguldak Teknopark Genel Müdürü Ferdi Kesikoğlu katıldı.

Zonguldak heyeti ‘Dolgu Alanı Modelleri Karadeniz Teknik İnceleme Ziyareti Programı’ kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Batı Karadeniz Bölgesinin kalkınma hamleleri düşünülerek yeni yatırım alanları oluşturmak üzere deniz dolgusu modeliyle planlanan ve hayata geçen projeleri yerinde incelemek ve yetkililerden bilgi alarak tecrübe paylaşımı sağlamak amacıyla Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi heyet tarafından gözlemlenmektedir.

ZONGULDAK HEYETİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ