HOPA TSO HEYETİNDEN VALİ ÜNSAL’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

• 23.08.2023

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU, Meclis Başkanı Kemal MAKAR, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk BALKAYA, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersan GEDİK ve Ahmet KARABULUT, Meclis Üyesi Yaşar AKBIYIK Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Artvin Valisi olarak atanan Cengiz ÜNSAL’ ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU, oda çalışmaları ve projeleri hakkında Vali Cengiz ÜNSAL’ a bilgiler verirken, yeni görevinde kendilerine Hopa iş dünyası adına başarılar diledi.

Ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu ifade eden Vali Cengiz ÜNSAL ise STK’lara büyük önem verdiğini belirterek, ilerleyen süreçte Hopa için yürütülecek ekonomik faaliyetlerde Hopa TSO ile sürekli olarak iş birliği içerisinde olacaklarını kaydetti.

HOPA TSO HEYETİNDEN VALİ ÜNSAL’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ