MÜSİAD BATUM ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 24.08.2023

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (MÜSİAD) Batum Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Köse ve ekibi, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Karabulut ile bir araya gelmek üzere odamızı onurlandırdılar. Türkiye ve Gürcistan arasındaki ticari ilişkileri güçlendirmeyi amaçlayan bu özel ziyarette, Gürcistan'da üretimin nasıl artırılabileceği konusunda kapsamlı fikir alışverişinde bulunuldu.

Avrupa'da uygulanan ithalat ve ihracat standartizasyonları detaylı bir şekilde ele alındı ve bu konudaki uygulamaların önemine vurgu yapıldı. Ziyaretin sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Hamza Köse ve yönetim ekibine teşekkürlerini sunarak, yöresel lezzetler olan çay ve mavi yemiş marmeladı ile onları ağırladı.

Bu ziyaret, Türkiye ve Gürcistan arasındaki ticari bağların daha da güçlenmesine katkı sağlayacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

MÜSİAD BATUM ODAMIZI ZİYARET ETTİ