ARTVİNLİLER HİZMET VAKFI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 31.08.2023

Artvinliler Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Esen Yağcı ve yönetimi odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersan Gedik, Ahmet Karabulut ve Meclis üyeleri Bünyamin Merttürk ve Ramazan Balcıoğlu ile bir araya geldi.

Vakıf Artvin gezisi kapsamında ilçeleri seyahat ederek izlenimlerini dile getirdi.

Başkan Yağcı turizm adına yörenin potansiyelini öne çıkarmak için İstanbul’da ve diğer illerde Artvin’in ismini duyurmak istediklerini belirtti.

Başkan Demircioğlu Artvin ve ilçelerinin günümüzde dünyanın sayılı yerlerinden olduğunu belirterek farklı seyahat rotaları oluşturulması gerektiğini bunun için gerekli çalışmaları yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Hopa özelinde geçiş noktası olması nedeniyle hareketliliğin olumlu yansıdığına dikkat çekti.

Başkan Yağcı ziyaret sonunda Başkan Demircioğlu’na plaket takdim etti. Başkan Demircioğlu ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

ARTVİNLİLER HİZMET VAKFI ODAMIZI ZİYARET ETTİ