HOPA TSO RUSYA’DA FUARA KATILDI

• 06.09.2023

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan YILMAZ Rusya’nın Moskova İlinde düzenlenen en önemli ticari araç fuarı ‘Comtrans’a katıldı.

5-8 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara Odamız Üyesi HARE ASANSÖR İMALAT İNŞAAT ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ’nin açtığı stant ziyaret edildi.  Fuara yaklaşık 300 yerli ve yabancı firma katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ve Yönetim Kurulu Yardımcısı Hasan Yılmaz fuar stantlarını ziyaret ederek bilgi aldı. Başkan DEMİRCİOĞLU fuarların önemine dikkat çekerek firmaların tanıtımı konusunda fuarların büyük rol aldığını dile getirdi. Fırsat buldukça Oda üyelerim izinde bu tür fuarlara katılımı için teşvik edileceğini aktardı.

HOPA TSO RUSYA’DA FUARA KATILDI