HOPA TSO BATUMİ BUİLD FUARINA KATILDI

• 11.09.2023

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak, 8-10 Eylül 2023 tarihleri arasında Batum Spor Salonunda gerçekleştirilen 12. Uluslararası Yapı Malzemeleri, Teknolojileri ve Gayrimenkul Fuarı Batumi Build 2023'e katılım gösterdik. EXPO BATUMI tarafından düzenlenen bu prestijli etkinlikte, inşaat malzemeleri, inşaat donatımları, klima ve soğutma sistemleri, mimarlık, teknoloji, iç ve dış tasarım gibi birçok alanda öne çıkan ürünler sergilendi.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU Batumi Build 2023 fuarı hakkında açıklamalarda bulundu;  özellikle Hopa bölgesinden katılan firmaların stantlarını ziyaret etme fırsatı bulduk. Hopalı şirketlerin fuara olan ilgisi ve katkıları bizleri oldukça memnun etti. Şirketlerimizin uluslararası arenada yerlerini alması, bölgesel iş birlikleri ve ticari potansiyelini göstermesi açısından oldukça önemlidir. Fuarın, bölgesel ticaretin gelişmesine, iş birliklerinin artmasına ve Hopa'nın uluslararası alanda daha görünür olmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası olarak, böylesine önemli etkinliklerde yerli firmalarımızı desteklemeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz.

HOPA TSO BATUMİ BUİLD FUARINA KATILDI