Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

KEMALPAŞA KAYMAKAMI AYAZ’A HOŞ GELDİN ZİYARETİ

  • 13.09.2023
  • hopatso

Yeni Göreve Başlayan Kemalpaşa Kaymakamı Pınar Ayaz'a Hopa TSO Yönetiminden Nezaket Ziyareti,

Kemalpaşa'nın yeni kaymakamı Sayın Pınar Ayaz, göreve başlamasının ardından Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (HTSO) Yönetim Kurulu tarafından nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Ziyarete katılanlar arasında Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Meclis Başkanı Kemal Makar, Meclis Başkan Yardımcısı Bülent Akçiçek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Yılmaz ve Selçuk Balkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Gedik ve Meclis Üyesi Samet Dalkılıç gibi oda yönetiminden isimler yer aldı.

Göreve yeni başlayan Kaymakam Ayaz, bu anlamlı ziyaret için Hopa TSO Yönetimine teşekkürlerini sundu.

Hopa TSO Başkanı Demircioğlu, ziyaretin yalnızca bir nezaket göstergesi olmadığını, aynı zamanda bölgenin ticari potansiyeli ve turizm olanakları hakkında Sayın Ayaz'a detaylı bilgiler vererek işbirliği olasılıklarını da masaya yatırdı. Demircioğlu, Kemalpaşa ilçesinin gelişimi için gerçekleştirilecek her türlü projede uyum ve iş birliği içerisinde olmaktan Hopa TSO olarak büyük bir mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Bu nazik ziyaret, Kemalpaşa ilçesinin ticari ve turistik gelişimine yönelik umut vaad eden yeni projeler ve iş birlikleri için kapıları aralayan bir başlangıç oldu. Yeni kaymakam ve Hopa TSO arasında kurulan bu ilk temasın, bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlayacak birçok güzel işbirliğine vesile olması bekleniyor.

KEMALPAŞA KAYMAKAMI AYAZ’A HOŞ GELDİN ZİYARETİ