HOPA VE KEMALPAŞA SİVİL TOPLUM PLATFORMU EYLÜL AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 29.09.2023

Hopa ve Kemalpaşa’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları 29 Eylül Cuma günü Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Ziraat Odası Başkanı Olcay Muti başkanlığında gerçekleşen toplantıya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Demircioğlu, S.S. 08 Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yardımcısı Mustafa ŞEKER, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Samet Cihan, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ünsal Uzunkaya, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Harun Vayiç, Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Azaklı, HOPAK Başkanı Gökhan Bıyıklı, ARİAD Başkanı Seçim Altınkaya ve Atatürkçü Düşünce Derneği Hopa Şubesi Başkanı Hakan Gül katıldı.

Toplantıda geçmiş toplantı kararlarının değerlendirilmesi, Kafes Balıkçılığının çevreye etkilerinin değerlendirilmesi, Hopa TSO Stratejik Plan çalışmalarının değerlendirilmesi ve Cankurtaran bölgesinde turizme açılan alanın değerlendirilmesi maddeleri görüşülerek çalışmalar hakkında kararlar alındı.

HOPA VE KEMALPAŞA SİVİL TOPLUM PLATFORMU EYLÜL AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ