SAYIN ÇELİK HOPA TSO’YU ZİYARET ETTİ

• 02.10.2023

Hopalı iş insanların görüşme talebi üzerine Ak Parti Artvin Milletvekili Sayın Faruk ÇELİK Odamızı ziyaret ederek Hopa TSO Yöneticileri ve Odamız üyesi iş insanları ile bir araya geldi.

İş insanları ile yapılan toplantıda Oda üyelerimiz yaşadıkları sorunları dile getirme fırsatı yakaladı. Sayın ÇELİK, Üyelerimizin yaşadıkları sorunlar ile ilgili toplantı esnasında yurt dışı temsilcikleri ve Kurum amirleri ile temasa geçerek yaşanan sorunları iletti.

Odamız tarafından yürütülen çalışma ve projeler hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU Sayın ÇELİK’ e bilgi vererek Hopa TSO tarafından hazırlanan çok amaçlı dolgu projesi, Hopa Küçük Sanayi Sitesi ve Hopa Limanı zemin bozukluğu nedeniyle yaşanan olumsuzlukları aktardı. Sayın ÇELİK çok amaçlı dolgu projesinin Bakanlık bünyesinde onaylanma aşamasında olduğunu ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU ve Meclis Başkanı Kemal MAKAR İlimize ve İlçemize vermiş olduğu hizmetler anısına Sayın ÇELİK’ e plaket taktim etti.

SAYIN ÇELİK HOPA TSO’YU ZİYARET ETTİ