YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİL TOGG HOPA TSO’DA

• 04.10.2023

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) hissedarı olduğu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli otomobil, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’na hizmet aracı olarak teslim edildi.

08 TOG 100 plakalı aracımız TOBB’da 365 Oda ve Borsa arasında yapılan kura ile sahiplerini bulurken 2023 Ekim Ayı başında Odamıza teslim edildi. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU, “Yerli ve milli aracımızı Hopa TSO’ ya kazandırmaktan gurur duyuyoruz. Ülkemizin on yıllardır kurduğu bir hayalin gerçekleşmiş olması herkes gibi bizleri de mutlu etmiştir. Ümit ediyoruz ki ülkemiz otomotiv sektöründe çok daha başarılı bir konuma gelecektir.  Yüksek teknolojili bir akıllı cihaz olduğuna şahit olduğumuz TOGG’un da kısa zamanda daha da geliştirileceğini ve dünya otomotiv pazarında yerini alacağını düşünüyoruz.  İlimize, İlçemize ve Odamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİL TOGG HOPA TSO’DA