İŞİMİZ TEMİZ PROJESİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

• 29.11.2023

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu ve OPET'in iş birliği ile geliştirilen "İşimiz Temiz Projesi" kapsamında halk eğitimi merkezlerinde yüz yüze eğitimler başlıyor.

"İşimiz Temiz" Hijyen Eğitimleri yiyecek-içecek, konaklama ve ulaşım sektörlerindeki mikro işletmeler başta olmak üzere hijyen normlarını yükseltmek isteyen diğer işletme sahipleri, çalışanları ve tüm bireylere ücretsiz olarak sunuluyor.  İşletmelerin hijyen kapasiteleri ile tercih edilebilirliklerini artırmak ve gelirlerini yükseltmek için başlatılan proje katılımcılara büyük avantajlar sunuyor.  Proje eğitimlerine katılmak isteyen kişiler halk eğitimi merkezlerine giderek ya da e-yaygin.meb.gov.tr üzerinden kayıt oluşturabiliyor.

Program Kapsamında Sunulan Avantajlar

İşletmelere Sunulan Avantajlar;

* Ücretsiz hijyen eğitimi
* MEB onaylı başarı belgesi