ARTVİN SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 29.11.2023

Artvin Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sabahattin Dönmez ve ekibi Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Meclis Başkanı Kemal Makar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Gedik ile bir araya geldi.

Hopa TSO öncülüğünde uzun yıllardır devam eden Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarının değerlendirildiği ziyarette bakanlık boyutunda gelinen aşama hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirildi. Hopa’da ya da Kemalpaşa’da Organize Sanayi Bölgesi kurulabilmesi için yer tespiti sürecinin tamamlanması gerektiğini belirten Dönmez, daha önce bulunan yer veya alternatif bir nokta üzerinde çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Başkan Demircioğlu, yaptığı değerlendirmede; ‘Her zaman olduğu gibi Artvin ilinin sanayi atılımını gerçekleştirebilmesi için Oda olarak tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ ifadelerini kullandı.

ARTVİN SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ