HOPA VE KEMALPAŞA SİVİL TOPLUM PLATFORMU ARALIK AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 07.12.2023

Hopa ve Kemalpaşa’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları 7 Aralık Perşembe günü Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda bir araya geldi.

S.S. 08 Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım başkanlığında gerçekleşen toplantıya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Demircioğlu, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Samet Cihan, Hopa Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Küçükali, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turgut Dalkılıç, Ziraat Odası Başkanı Olcay Muti, Hopa Otobüsçüler Derneği Başkanı İrfan Topaloğlu, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Harun Vayiç, Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Azaklı, ARİAD Başkanı Seçim Altınkaya katıldı.

Toplantıda geçmiş toplantı kararlarının değerlendirilmesi, kafes balıkçılığının çevreye etkileri, Hopa TSO Stratejik Plan çalışmaları ve Cankurtaran bölgesinde turizme açılan alanın değerlendirilmesi maddeleri değerlendirilerek kararlar alındı.

HOPA VE KEMALPAŞA SİVİL TOPLUM PLATFORMU ARALIK AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ